این خورشت را برای سحری درست کنید
به گزارش وبلاگ بارسلونا، شهرهای مختلف ایران غذاهای خوش طعم و بی نظیری دارد که امتحان کردن آن از جانب همه لذت بخش است. خورشت گردو اسفناج دامغانی هم یکی از این غذاها است.
خورشت ها یکی از غذاهای سنتی ایرانی هستند که در بیشتر سفره ها جای خود را دارند و بیشتر آن ها هم خیلی پر هوادار هستند. خورشت گردو اسفناج یکی دیگر از خورشت های سنتی ایرانی است که بسیار خوش طعم و مجذوب کننده است. می توانید به جای گوشت در این خورشت از مرغ یا قارچ بهره ببرید که کاملا گیاهی باشد. با وبلاگ بارسلونا همراه باشید تا طرز تهیه خورشت گردو اسفناج دامغانی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه خورشت گردو اسفناج دامغانی
- گوشت گوسفندی 400 گرم
- گردو پودرشده 250 گرم
- اسفناج 500 گرم
- پیاز بزرگ 1 عدد
- رب انار 1 قاشق غذاخوری
- آب غوره 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، دارچین و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه خورشت گردو اسفناج دامغانی
مرحله اول
اسفناج ها را بشویید و خشک کنید و ریز خرد کنید. پیازها را هم به صورت نگینی خرد کنید و در یک تابه با روغن کم تفت دهید. اسفناج خواص درمانی زیادی دارد و به برطرف کم خونی یاری می نماید.
مرحله دوم
وقتی پیاز کاراملی شد، گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و کاملا تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
مرحله سوم
ادویه ها را هم به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن دربیاید. در ادامه گردو پودرشده را بریزید و با بقیه مواد تفت دهید تا بوی خامی گردو نیز گرفته گردد. چند لیوان آب جوش روی مواد بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا به جوش بیاید و گوشت بپزد.
مرحله چهارم
اسفناج ها را که از قبل خرد نموده اید در یک تابه بریزید و تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر کند و آب آن گرفته گردد. بعد از 3 ساعت که گوشت پخت، اسفناج و رب انار را به خورشت اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه را بگذارید تا اسفناج خیلی تغییر رنگ ندهد. در پایان نمک را به خورشت اضافه کنید و ده دقیقه قبل از سرو، آبغوره را به آن اضافه کنید و زمانی که غلیظ شد از روی حرارت بردارید و به همراه پلو دلخواه سرو کنید.
اگر به املت ها علاقه دارید، املت بیکن و قارچ را در مجله بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه خورشت گردو اسفناج دامغانی
- اگر طعم خورشت خیلی ترش شد، می توانید از کمی شکر بهره ببرید.
- برای اینکه خورشت به روغن بیفتد می توانید چند قطعه یخ داخل خورشت بریزید.
- این خورشت مانند فسنجان روغن می اندازد.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر یک غذای خوشمزه با گوشت را بخوانید.
منبع: پیام دلتا