طرز تهیه انواع کوکی میوه ای؛ کوکی هایی با بوی خوش چهار فصل سال کوکی میوه ای
به گزارش وبلاگ بارسلونا، اگر شما هم همچون اکثریت افراد، جزو هواداران پروپاقرص انواع کوکی ها هستید اما هنوز کوکی های میوه ای را امتحان نکرده اید، می بایست تست کردن این خوراکی های فوق العاده را در برنامه خود قرار دهید. طرز تهیه انواع کوکی میوه ای همچون کوکی های معمولی بسیار ساده است و شما پس از چند بار تمرین و سعی و خطا می توانید آن ها را به راحتی و ظرف مدت زمان کوتاهی تهیه کنید.

تهیه انواع کوکی میوه ای و سرو انواع کوکی ها در مجالس و مهمانی ها، می تواند ایده ای بسیار عالی برای میزبان هایی باشد که در پی پذیرایی های بسیار خاص و متنوع هستند. همان طور که در ادامه نیز خواهید دید، کوکی های میوه ای تنوع بسیار بالایی دارند و مجذوب کننده تر آنکه می توان بنا بر میوه های هر فصل، کوکی های تازه و خوشمزه ای تهیه کرد.
با ما همراه باشید تا در این مقاله به طور مفصل به سراغ آنالیز برترین کوکی های میوه ای برویم؛ 7 کوکی میوه ای مختلف را نام می بریم و پس از آنالیز ترکیبات و طعم هرکدام از آن ها، طرز تهیه هریک را به شما آموزش خواهیم داد.
کوکی میوه ای
در طرز تهیه انواع کوکی میوه ای شما ممکن است به میوه خشک، میوه تازه، پوست یک میوه و یا آبمیوه تازه احتیاج داشته باشید. هریک از کوکی ها می توانند با دستور پخت متفاوتی پخت شوند و از همین رو مهم آن است که آغاز به طبخ یک کوکی میوه ای کنید، و راه های مختلف را امتحان کنید تا به نتیجه دلخواه خود دست یابید.
از انواع کوکی میوه ای می توان کوکی آلبالو و شکلات، کوکی انار و شکلات، کوکی لیمو، کوکی انار، کوکی کدو حلوایی و بسیاری موارد دیگر را نام برد که هریک مزه خاص و فوق العاده خود را دارند و هم می توانند برای سرو در مهمانی ها و مجالس ایده ای عالی باشند، هم برای تغذیه سالم بچه ها در مدارس و بسیاری استفاده های دیگر.
قرار گرفتن طعم و بافت و خاص کوکی در کنار میوه های فصلی باعث شده تا این دسته از کوکی ها بسیار خوشمزه باشند و برای مراسمات خاصی نظیر شب یلدا و یا عید نوروز، در زمره خلاقانه ترین پذیرایی ها قرار بگیرند.
مجذوب کنندهیت دیگر کوکی میوه ای در این است که می توان به سادگی آن ها را در خانه طبخ کرد؛ این موضوع به شما اجازه می دهد بدون اتلاف زمان و انرژی، میان وعده های فوق العاده ای را برای خانواده خود طبخ کنید.
از جمله مواردی که تهیه کوکی میوه ای به روش خانگی را ساده تر می نماید، امکان نگهداری طولانی مدت از خمیر کوکی است. می توان خمیر کوکی را تا چند ماه بدون افت کیفیت داخل فریزر نگهداری کرد؛ بدین ترتیب شما می توانید یک بار میزان زیادی خمیر کوکی تهیه کنید و در روزها و ماه های بعدی، میزان اندکی از آن خمیر را از فریزر خارج نموده و با میوه های آن فصل ترکیب و پخت کنید. کوکی های پخته شده نیز اغلب تا حدود دو هفته قابلیت نگهداری خواهند داشت.
برای آنالیز انواع کوکی میوه ای، طرز تهیه و دیگر اطلاعات ضروری درباره آن ها، با ما همراه باشید.
کوکی آلبالو و شکلات
یکی از خوشمزه ترین ها در فهرست بلند کوکی های میوه ای، کوکی آلبالو و شکلات است. مزه ترش و شیرین این کوکی در کنار ظاهر بسیار زیبا و اشتهاآوری که از آن بهره مند است، باعث شده تا این کوکی به یکی از خوراکی های بسیار پرطرفدار، مخصوصاً در میان بچه ها، تبدیل شود.
بعلاوه به علت استانداردهای قابل قبول این خوراکی از لحاظ سازگاری با سلامتی بچه ها و سالمندان، می توان آن را بدون نگرانی برای مصرف تمام افراد خانواده تهیه کرد.
میزان کالری در 100 گرم | 455 کیلو کالری |
تعداد نفرات | 6 نفر |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت | 60 دقیقه |
مواد لازم:
آلبالو خشکه | 1 فنجان |
تخم مرغ | 3 عدد |
خلال بادام | 1 فنجان |
آرد | 250 گرم |
شکر | 280 گرم |
پودر کاکائو تلخ | 85 گرم |
بیکینگ پودر | 2 قاشق چای خوری |
جوش شیرین | نصف قاشق چای خوری |
نمک | سه چهارم قاشق چای خوری |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
کره | 8 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه این کوکی شامل این مراحل است:
1. گرم کردن فر در حرارت 160 درجه سانتی گراد.
2. ترکیب مواد خشک: آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، بکینگ پودر، شکر و نمک
3. ترکیب تخم مرغ، کره و وانیل؛ ضروری است این کار با یاری همزن برقی و یا همزن دستی با سرعت بالا انجام شود.
4. اضافه کردن ترکیب آرد و مواد خشک به ترکیب تخم مرغ، کره و وانیل. آرد را ضروری است به صورت آرام آرام و مرحله به مرحله با دور کم همزن به ترکیب اضافه کنید.
5. اضافه کردن آلبالو خشک و بادام خرد شده به ترکیب آرد و تخم مرغ.
کوکی میوه ای را می توان در انواع و طعم های متفاوتی طبخ کرد.6. شکل دهی به خمیر و قرار دادن آن ها بر روی سینی شیرینی پزی.
7. وارد کردن سینی به فر، به مدت 30 تا 40 دقیقه.
8. خارج کردن از فر، 15 دقیقه زمان دادن برای خنک شدن کوکی، سپس بازگرداندن آن به داخل فر برای 15 دقیقه.
برای اطلاعات بیشتر درباره میزان مواد اولیه و جزئیات مراحل پخت، کوکی آلبالو و شکلات را مطالعه کنید.
کوکی انار و شکلات
کوکی انار و شکلات نیز همچون کوکی آلبالو و شکلات، طعمی خاص و خاصیت های بسیاری دارد. البته مزه این کوکی به سبب وجود انار، بسیار متفاوت از کوکی قبلی بوده و معمولاً طعم ترش بیشتری نسبت به کوکی آلبالو و شکلات دارد.
بعلاوه از آنجایی که دانه های تازه انار در آن به کار می رود، کوکی آبداری به شمار میرود و در زمره خاص ترین کوکی های میوه ای قرار می گیرد. در میان طرز تهیه انواع کوکی میوه ای کوکی انار و شکلات یکی از مجذوب کننده ترین گزینه ها به شمار میرود و به شما پیشنهاد می کنیم به هیچ عنوان آن را از دست ندهید.
میزان کالری در 100 گرم | 387 کیلو کالری |
تعداد نفرات | 8 نفر |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت | 15 دقیقه |
برای پخت کوکی انار و شکلات به این مواد اولیه احتیاج خواهید داشت:
انار دون شده | نصف پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد درشت |
آرد | 1.5 پیمانه |
شکلات چیپسی | نصف پیمانه |
رنده پوست پرتقال | نصف قاشث چایخوری |
کره | 100 گرم |
شکر قهوه ای | یک چهارم پیمانه |
شکر سفید | نصف پیمانه |
بیکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
جوش شیرین | یک چهارم قاشق چای خوری |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
پسته خردشده | دلخواه |
مراحل اصلی پخت آن از این قرار است:
1. گرم کردن فر در حرارت 160 درجه سانتی گراد.
2. ترکیب کردن کره، شکر سفید و شکر قهوه ای.
3. هم زدن ترکیب تا یکدست شدن آن ها؛ ترجیحا با همزن برق.
4. اضافه کردن وانیل و تخم مرغ به ترکیب؛ و هم زدن مجدد برای کمتر از یک دقیقه.
5. اضافه کردن پوست پرتقال و هم زدن کامل مخلوط.
6. مخلوط کردن مواد خشک: بیکینگ پودر، نمک و آرد.
7. افزودن مواد خشک به ترکیب قبلی و هم زدن؛ تا دستیابی به حالت خمیری نهایی.
8. اضافه کردن انار و چیپس شکلات.
9. شکل دهی خمیر به شکل نهایی کوکی و قرار دادن آن ها بر روی سینی.
10. اضافه کردن پسته خرد شده و قرار دادن سینی داخل فر.
11. خارج کردن کوکی ها از فر و سرد کردن آن ها در هوای اتاق.
به شما پیشنهاد می کنیم کوکی انار و شکلات را مطالعه کنید تا اطلاعات دقیق تری درباره این کوکی و مراحل پخت آن به دست آورید.
طرز تهیه کوکی هندوانه
اگر قصد دارید کوکی میوه ای خوشمزه در خانه تهیه کنید که علاوه بر طعم مجذوب کننده، ظاهر خیره کننده و فوق العاده ای نیز داشته باشد، زمان آن رسیده تا با کوکی هندوانه آشنا شوید. این کوکی نه به خاطر طعم و مزه، که به خاطر شکل خود به کوکی هندوانه معروف شده است.
در واقع در تهیه این خوراکی از ژله های سبز و قرمز بهره می برند تا شکلی هندوانه ای به آن بدهند؛ همین موضوع باعث شده تا این کوکی به نام کوکی هندوانه ای شناخته شود. شما می توانید این خوراکی را مخصوصاً در شب یلدا تهیه کنید و آن را برای تزئین شیرینی جات خود به کار ببرید که این یک ایده خلاقانه و مجذوب کننده خواهد بود. در طرز تهیه کوکی هندوانه می توانید به طور مفصل در این باره مطالعه کنید.
میزان کالری در 100 گرم | 450 کیلو کالری |
تعداد نفرات | 8 نفر |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت | 15 دقیقه |
در طرز تهیه کوکی هندوانه به این مواد اولیه احتیاج دارید:
آرد قنادی | 300 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد درشت |
کره | 150 گرم |
پودر قند | 100 گرم |
بیکینگ پودر | نصف قاشق مرباخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
رنگ ژله ای قرمز و سبز | به میزان لازم |
طرز تهیه این کوکی بدین شکل است:
1. رساندن کره به دمای اتاق، سپس هم زدن آن تا رسیدن به بافت یکدست کره.
2. اضافه کردن پودر قند الک شده، و چند دقیقه هم زدن (ترجیحاً با همزن برقی).
3. اضافه کردن وانیل و تخم مرغ و چند ثانیه هم زدن ترکیب.
4. اضافه کردن آرد و بکینگ پودر به صورت مرحله به مرحله و هم زدن مداوم ترکیب.
5. اختصاص خمیرهای مجزا برای رنگ سبز و قرمز، سپس اضافه کردن پودر رنگ و ترکیب خمیر. سپس قراردهی آن ها در یخچال.
در هنگام پخت کوکی، به فاصله مناسب آن ها در سینی پخت توجه داشته باشید.6. شکل دهی به کوکی ها با یاری خمیر سفید، قرمز و سبز؛ قراردهی آن ها در سینی طبخ.
7. وارد کردن کوکی ها به فر به مدت ده دقیقه؛ سپس خارج کردن آن ها.
8. تزئین کوکی ها با شکلات آب شده.
فرآیند شکل دهی به خمیر این کوکی کار پیچیده ای است و از همین رو بهتر است پیش از طبخ این کوکی، حتماً به مقاله ای که در بالا گفته شد، سری بزنید.
طرز تهیه کوکی خرمالو
اگر می خواهید کوکی میوه ای خوشمزه در خانه تهیه کنید و در فصل پاییز قرار دارید، به شما پیشنهاد می کنیم کوکی خرمالو را از دست ندهید. این کوکی مجذوب کننده را می توان برای تغذیه بچه ها در مدرسه نیز پیشنهاد کرد؛ چراکه خواص بسیار زیادی دارد و مقوی است.
بعلاوه ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و می توان آن را به عنوان یک میان وعده کامل پر از غلات به حساب آورد. برای آنالیز طرز پخت این کوکی با ما همراه باشید.
میزان کالری در 100 گرم | 200 کیلو کالری |
تعداد نفرات | 6 نفر |
زمان آماده سازی | 40 دقیقه |
زمان پخت | 20 دقیقه |
مواد لازم برای تهیه کوکی خرمالو:
خرمالو | 4 عدد |
زغال اخته خشک شده | یک چهارم پیمانه |
آرد سفید | 2 پیمانه |
شکلات سفید | یک چهارم پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
کره | 200 گرم |
شکر سفید پودرشده | سه چهارم پیمانه |
شکر قهوه ای | یک چهارم پیمانه |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
جوزهندی | یک چهارم قاشق چایخوری |
زنجبیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
جو پرک دوسر | 1/3 پیمانه |
بادام پرک | 1/4 پیمانه |
طرز تهیه کوکی خرمالو به این نحو است:
1. پوست گیری و له کردن خرمالوها.
2. رساندن کره به دمای اتاق، سپس هم زدن آن تا رسیدن به بافت یکدست کره.
3. اضافه کردن شکر و شکر قهوه ای، و چند دقیقه هم زدن (ترجیحاً با همزن برقی).
4. اضافه کردن تخم مرغ و هم زدن تا یکدست شدن ترکیب.
5. سپس اضافه کردن خرمالو و هم زدن آهسته.
6. مخلوط کردن مواد خشک: آرد، نمک، بکینگ پودر، دارچین، زنجبیل، جوزهندی. سپس اضافه کردن آن ها به مایه کوکی و هم زدن مجدد.
7. اضافه کردن جو پرک دوسر، بادام، شکلات سفید خرد شده و زغال اخته.
8. شکل دهی به خمیر و قرارگیری کوکی ها در سینی پخت؛ سپس قرار دادن سینی در فر 160 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه.
برای دانستن فوت و فن پخت این خوراکی، طرز تهیه کوکی خرمالو را ببینید.
طرز تهیه کوکی لیمو
کوکی با میوه های خشک و مغزهای مختلفی ممکن است پخته شود؛ کوکی لیمو اما یکی از ساده ترین دستور پخت ها را در میان انواع کوکی های میوه ای دارد و در عین حال، یکی از خوشبو و خوشمزه ترین آن هاست. بافت بی نظیر این کوکی در کنار عطر و بوی مسحورکننده آن، باعث شده تا کوکی لیمو در صدر فهرست کوکی های موردعلاقه بسیاری از افراد قرار داشته باشد.
میزان کالری در 100 گرم | 200 کیلو کالری |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 40 دقیقه |
زمان پخت | 20 دقیقه |
برای پخت کوکی لیمو به این مواد اولیه احتیاج دارید:
آب لیمو ترش تازه | 2 قاشق غذاخوری |
رنده پوست لیمو ترش تازه | 1 عدد |
آرد | 1 و نیم پیمانه |
شکر پودر شده | 80 گرم (یا بیشتر؛ بنا بر ذائقه) |
تخم مرغ | 1 عدد |
کره | 50 گرم |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کوکی لیمو به این صورت است:
1. رساندن کره به دمای اتاق، سپس هم زدن آن تا رسیدن به بافت یکدست کره.
2. اضافه کردن شکر و شکر قهوه ای، و چند دقیقه هم زدن (ترجیحاً با همزن برقی).
3. افزودن تخم مرغ و هم زدن ترکیب با دور سریع.
4. افزودن آب لیموترش تازه، پوست لیموترش تازه رنده شده و کمی هم زدن.
5. مخلوط کردن آرد و بیکینگ پودر؛ سپس اضافه کردن مرحله به مرحله آن ها به ترکیب، در حالی که مخلوط را به آهستگی هم می زنیم.
6. قرار دادن خمیر در یخچال به مدت یک ساعت.
7. سپس شکل دهی به خمیر، تزئین آن ها با پودر قند و قرار دادن کوکی ها داخل سینی.
8. قرار دادن سینی در فر 170 درجه به مدت ده دقیقه تا یک ربع؛ سپس خارج کردن سینی و خنک شدن کوکی ها.
به شما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه کوکی لیمو را مطالعه کنید تا جزئیات بسیار بیشتری درباره پخت این کوکی خوشمزه پیدا کنید.
طرز تهیه شیرینی کوکی کدو حلوایی
در بین انواع کوکی با میوه های خشک و مغزها (و یا میوه های تر) تهیه می شوند، کوکی کدو حلوایی یکی از خاص ترین بافت ها و بیشترین خواص مفید برای سلامتی را دارد. این کوکی در ظاهر ممکن است برای بعضی شیرینی مجذوب کنندهی نباشد؛ اما به شما پیشنهاد می کنیم آن را حداقل یک بار امتحان کنید تا به مزه مجذوب کننده و بی نظیر آن پی ببرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، طرز تهیه شیرینی کوکی کدو حلوایی را مطالعه کنید.
میزان کالری در 100 گرم | 280 کیلو کالری |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان پخت | 20 دقیقه |
برای پخت کوکی کدو حلوایی به این مواد احتیاج خواهید داشت:
پوره کدو حلوایی | 1 لیوان |
آرد | 1.5 لیوان |
شکلات چیپسی | 3 قاشق غذاخوری |
کره آب شده (در دمای اتاق) | 110 گرم |
شکر قهوه ای یا سفید | یک سوم لیوان |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
گردو خردشده | به میزان کافی |
مراحل طرز تهیه شیرینی کوکی کدو حلوایی عبارت اند از:
1. رساندن کره به دمای اتاق، سپس هم زدن آن تا رسیدن به بافت یکدست کره.
2. اضافه کردن شکر و چند دقیقه هم زدن (ترجیحاً با همزن برقی).
3. خنک کردن پوره کدو حلوایی در دمای اتاق، سپس اضافه کردن آن به ترکیب قبلی.
4. مخلوط کردن و الک کردن آرد و بیکینگ پودر؛ سپس اضافه کردن آن به ترکیب قبلی به شکل مرحله به مرحله به ترکیب قبلی. همزمان، هم زدن آهسته آن تا زمان شکل گیری یک خمیر یکدست.
5. افزودن شکلات چیپسی و گردو؛ زدن خمیر برای پخش شدن این مواد درون آن.
6. قرار دادن خمیر در یخچال به مدت یک ساعت. سپس شکل دهی نهایی به کوکی ها و چیدن آن داخل سینی تزئین.
7. قرار دادن سینی داخل فر 170 درجه به مدت ده تا پانزده دقیقه؛ سپس خارج کردن آن از فر و سرو آن.
طرز تهیه کوکی انار
در تهیه کوکی میوه ای به روش خانگی، راه ها و ترکیبات زیادی برای تنوع دادن به کوکی ها وجود دارد. برای مثال در این مقاله روش پخت کوکی انار و شکلات را آنالیز کردیم؛ حال می خواهیم کوکی انار را به شما معرفی کنیم که طعمی کاملاً متفاوت از مورد قبلی خود دارد. علت این موضوع به غیاب شکلات در ترکیب آن بازمی شود.
طرز تهیه کوکی انار دقیقاً همچون کوکی انار و شکلات است؛ با این تفاوت که ضروری است به کلی شکلات را از ترکیبات آن خارج کنید. به جز این مورد، تمامی قدم های پخت کوکی انار، همچون کوکی انار و شکلات است. بعلاوه به شما پیشنهاد می کنیم به طرز تهیه کوکی انار که با روش های خلاقانه تر پخت و سرو این محصول پی ببرید.
دورهمی با شما، عصرانه باما!
در این مقاله روش های تهیه کوکی میوه ای به روش خانگی را آنالیز کردیم و با فهرستی از مهم ترین کوکی های میوه ای آشنا شدیم: کوکی آلبالو و شکلات، کوکی انار و شکلات، کوکی هندوانه، کوکی خرمالو، کوکی لیمو، کوکی کدو حلوایی و کوکی انار. به شما پیشنهاد می دهیم به مقاله های معرفی شده در هریک از این بخش ها نیز سری بزنید تا با روش هایی بسیار مجذوب کننده برای پخت هریک روبرو شوید.
کوکی های خوشمزه را از وبلاگ بارسلونا فود بخواهید!اما اگر می خواهید بدون دست به کار شدن برای آشپزی، انواع کوکی های میوه ای را نوش جان کنید، به شما پیشنهاد می دهیم به سرویس فروش آنلاین شیرینی و کیک وبلاگ بارسلونا فود مراجعه کنید؛ با یاری این سرویس می توانید به فهرست بزرگی از شیرینی جات از جمله کوکی ها دسترسی داشته باشید و تنها با چند کلیک، ظرف مدت زمان کوتاهی سفارش های شیرینی آنلاین خود را درب خانه تحویل بگیرید.
از همراهی شما متشکریم.
منبع: اسنپ فود