آدامس های قورت دادنی که موجب تقویت حافظه می گردد

به گزارش وبلاگ بارسلونا، محققان کشور با استفاده از رزین های درخت پسته وحشی آدامس هایی را فراوری کردند که موجب تقویت حافظه و درمان بیماری های گوارشی می گردد.

آدامس های قورت دادنی که موجب تقویت حافظه می گردد

حسین کاردان، مجری طرح در گفت وگو با وبلاگ بارسلونا با بیان اینکه آدامس های موجود در بازار بر اساس رزین های مصنوعی فراوری می شوند، گفت: به منظور ارتقای ارزش غذایی این محصول در مطالعات خود با حذف این نوع رزین ها محصولی طبیعی و بر پایه مواد گیاهی فراوری کردیم.

وی با اشاره به جزئیات این آدامس گیاهی یادآور شد: رزین های مورد استفاده در این آدامس از رزین های درخت پسته وحشی یا بنه که به آن سقز می گویند، بوده است.

کاردان افزود: استفاده از این رزین های درختی موجب شد خواص سقز در این آدامس ها ایجاد گردد و از آنجایی که پایه این نوع آدامس طبیعی است، بر خلاف آدامس های موجود می توان آن را قورت داد.

این محقق گفت: این نوع آدامس ها سوزش معده را کاهش می دهد، ضمن آنکه درمان نماینده یبوست نیز به شمار می رود.

کاردان با تاکید بر اینکه این محصول موجب تقویت حافظه می گردد، اظهار کرد: در فرمولاسیون این آدامس از کندر استفاده شد. این ماده تقویت نماینده حافظه است؛ از این رو افرادی که در معرض ابتلا به بیماری آلزایمر هستند، با مصرف این ماده می توانند از بروز این بیماری جلوگیری نمایند.

این محقق با اشاره به سفتی و سخت بودن این محصول شرح داد: سقز خالص سفت است و برای نرم کردن آن از رزین های پایه نفتی استفاده می گردد، از این رو نباید آن را قورت داد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "آدامس های قورت دادنی که موجب تقویت حافظه می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آدامس های قورت دادنی که موجب تقویت حافظه می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید