بوی نامناسب مرغ را چگونه در غذا از بین ببریم؟
به گزارش وبلاگ بارسلونا، تهران (پانا) - مرغ یک ماده غذایی بسیار مهم برای اقشار مختلف مردم است، اما به علت بوی بدی که دارد سرو آن باید با مواد غذایی دیگر همراه باشد تا بتوان طعم آن را مجذوب کننده کرد.
به گزارش نمناک، بسیاری از افراد به دلیل بوی نامطبوع مرغ از خوردن این غذا امتناع می ورزند اما ترفندهایی برای طبخ مرغ وجود دارد که می توان با استفاده از آنها بوی زهم مرغ را از بین برد و این غذا را دلپذیر کرد. اگر فرزند بهانه گیری دارید که به دلیل بوی مرغ، از خوردن آن خودداری می نماید و یا مهمانی ویژه ای در راه دارید این ترفندها را بیاموزید و با آن غذای خود را خوشبو و خوشمزه کنید.
ترفندهایی برای از بین بردن بوی بد مرغ
نکته ای که در اینجا قابل اهمیت است این است که ابتدا باید در خرید مرغ دقت کنیم و مرغی را تهیه کنیم که رنگ پوست آن صورتی کم رنگ باشد زیرا تهیه مرغ های مانده که رنگ پوست زرد و کبودی دارند سلامت خانواده مان را به خطر می اندازد. بعد از خرید درست مرغ، باید روش های زیر را بکار ببرید تا بوی معمول و زهم مرغ از بین برود.
قبل از پخت مرغ را ساعتی در سس یا آب لیمو بخوابانید.
برای از بین بردن بوی بد مرغ می توانید در هنگام پخت آن را با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز طعم دار کنید.
هویج یکی دیگر از مواد غذایی است که موجب از بین بردن بوی زهم مرغ می گردد.
هنگام کباب کردن مرغ از علف لیمو بهره ببرید.
برای اینکه مرغ بوی خوبی بدهد هنگام سرخ کردن کمی زنجبیل روی آن بپاشید.
بهتر است موادی که مرغ را قبل از پخت در آن می خوابانید، سیر رنده شده زیادی داشته باشد.
شب قبل از پخت مرغ روی آن نمک بپاشید و در صافی قرار بدهی تا آب آن خارج گردد و سپس آن را خوب بشویید و با مقداری کره تفت دهید و مراحل پخت را تکمیل کنید.
30 دقیقه قبل از پخت تکه های مرغ را در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.
یک روش معمول و ساده در طبخ مرغ که بوی نامطبوع آن را نیز از بین می برد این است که ابتدا مرغ را تکه تکه می کنیم و سپس دو عدد پیاز را رنده نموده با نمک و زعفران آب شده و یک قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط می کنیم. مرغ ها را در یک قابلمه می چینیم و مقداری از مواد را روی آن می ریزیم به همین روش ادامه می دهیم تا مواد تمام گردد سپس مقداری روغن اضافه و زیر قابلمه را کم می کنیم تا بپزد.
برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ به آب آن در هنگام طبخ یک عدد سیب، 2 چوب دارچین، چهار عدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید.
اگر نسبت به بو و طعم حساسید و قادر به استفاده از موادی که ذکر شد نیستید، می توانید از چند تکه هویچ یا ساقه کرفس را هنگام پخت درون مرغ بیاندازید و بعد از اینکه این مواد بوی بد و هورمون ها و مواد مضر را جذب کردند، آنها را از درون ظرف خارج کنید و دور بریزید.
برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ و خوشمزه شدن مرغ از حداقل آب برای طبخ آن بهره ببرید و یا می توانید مرغ را داخل یک ماهیتابه دردار بگذارید و با حرارت ملایم بپزید تا به روغن بیفتد و به نوعی با آب و روغن خودش بپزد و سرخ گردد و بعد همراه با پیاز سرخ نموده و ادویه ها آن را طعم دار کنید.
منبع: خبرگزاری پانا