تفاوت پاستا، ماکارونی و اسپاگتی چیست؟

به گزارش وبلاگ بارسلونا، همه ما بارها نام ماکارونی، پاستا و اسپاگتی را شنیده ایم یا اینکه در رستوران سفارش یکی از این غذاها را داده ایم. با این وجود بعضی از ما تفاوت پاستا، ماکارونی و اسپاگتی را به درستی نمی دانیم. در فهرست انواع پاستا و ماکارونی نام های مختلفی قرار می گیرد که آشنایی با آن ها لازم است. بعضی از ما تصور می کنیم این سه نام گیج کننده هستند و مثلا وقتی در منو رستوران نام پاستا پنه را می بینیم، این سوال برای ما پیش می آید که اصلا پاستا چیست!

تفاوت پاستا، ماکارونی و اسپاگتی چیست؟

در این مطلب قصد داریم به صورت جداگانه در خصوص پاستا، اسپاگتی و ماکارونی صحبت کنیم تا شما به تفاوت آن ها پی ببرید و یک بار برای همواره پرونده این سوال بسته شود که فرق پاستا و ماکارونی و اسپاگتی چیست؟ در خاتمه نیز درباره فرق پاستا و پنه توضیحات لازم را ارائه می دهیم.

پاستا چیست؟

در مقاله تفاوت پاستا، ماکارونی و اسپاگتی ، ابتدا باید در خصوص پاستا صحبت کنیم. سرگروهی که آغاز نماینده ابتدای داستان است. در حقیقت ماکارونی و اسپاگتی زیر مجموعه پاستا هستند و البته در این گروه اعضای دیگری مانند لازانیا، فوتوچینی، ورمیشل، پاپرادل، نودل، فوسیلی، ریگاتونی و لینگویین جای می گیرند. پس فرق پاستا و ماکارونی در این است که باید ماکارونی را تنها عضو کوچکی از خانواده پاستا بدانیم.

به طور کلی هر فراورده ای که با آرد سمولنیا تهیه شود را پاستا می نامند. در تهیه پاستا ایتالیایی اصیل از آرد فطیر، تخم مرغ و آب استفاده می نمایند و جالب است بدانید که این غذا سابقه ای طولانی مدت دارد. پاستا اشکال مختلفی داشته و در حقیقت از خمیر آن شکل های گوناگونی تهیه می نمایند.

اسپاگتی چیست؟

سوال مهم این است که اسپاگتی یعنی چه؟ اسپاگتی یکی از رایج ترین غذاهای ایتالیایی است که قدمت آن به قرن 12 میلادی باز می شود. اسپاگتی نوعی پاستای استوانه ای نازک و کشیده با ریشه ایتالیایی و سیسیلی است. اسپاگتی را در ایران با نام ماکارونی می شناسیم که البته اشتباه رایجی است! اسپاگتی انواع مختلفی داشته و مثلا به نوع ضخیم تر آن اسپاگتونی و به نوع نازک تر کاپلینی می گویند.

اسپاگتی اصیل ایتالیایی را با استفاده از بلغور گندم دوروم تهیه می نمایند، اما به طور کلی اسپاگتی از گندم آسیاب شده و آب درست می شود که گاهی اوقات آن را با استفاده از مواد معدنی مختلف غنی می نمایند. از قلم نیاندازید که فرق پاستا و اسپاگتی در این است که اسپاگتی را از اعضای خانواده بزرگ پاستا می دانیم.

ماکارونی چیست؟

بیایید در ادامه مطلب تفاوت پاستا، ماکارونی و اسپاگتی ، با ماکارونی آشنا شویم. ماکارونی نامی آشنا و البته غذایی محبوب برای ما ایرانی ها است که یک گونه پاستا به شکل لوله ای خمیده و توخالی است. بعلاوه ماکارونی شکل های مختلف حلزونی، صدفی، پاپیونی و مارپیچ نیز دارد و در اصل باید بگوییم که در هر کشور و منطقه جغرافیایی، ماکارونی معنای مختلفی خواهد داشت. در ادامه معنای ماکارونی در بعضی از کشورها را بیان نموده ایم:

  • انگلیسی: ماکارونی همان پاستای میله ای کوتاه و سوراخ دار است.
  • ژاپن: به پاستا با شکل ظاهری میله ای کوتاه سوراخ دار، شکل صدفی یا طرح های دیگر، ماکارونی می گویند.
  • آمریکا: در سراسر فیلادلفیا و نیویورک، به همه گونه های پاستا ماکارونی اطلاق می شود.
  • ایتالیا: شکل میله ای سوراخ دار کوتاه چیزی است که در ایتالیا به آن ماکارونی می گویند.
  • ایران: هر نوع پاستا و اسپاگتی را با نام ماکارونی می شناسیم.

تفاوت پاستا و ماکارونی در ایران

همانطور که گفتیم و شما نیز می دانید، ما ایرانی ها، لوله های توپر اسپاگتی را با نام ماکارونی می شناسیم. البته به شکل های دیگر پاستا نیز ماکارونی می گوییم، اما نوع شناخته شده ماکارونی برای ما همان رشته های 25 تا 30 سانتی متری هستند که بعضی آن را مانند برنج دم می نمایند. این نوع ماکارونی با شکل های دیگر پاستا تفاوت داشته و ما در ادامه به آنالیز این تفاوت پرداخته ایم:

  • تفاوت پاستا و ماکارونی در شکل ظاهری: ماکارونی معمولاً به شکل لوله های باریک فراوری می شود، اما پاستا در مقدار و انواع مختلف وجود دارد.
  • تفاوت در مواد تشکیل دهنده: برای تهیه بعضی از انوع پاستا از تخم مرغ استفاده می نمایند، اما تخم مرغ در مواد اولیه ماکارونی دیده نمی شود.
  • تفاوت تکنیک فراوری پاستا و ماکارونی: با توجه به شکل ظاهری ماکارونی، این محصول را تنها با استفاده از ماشین آلات صنعتی تهیه می نمایند. اما فراوری انواع پاستا، به صورت ماشینی و دستی امکان پذیر خواهد بود.
  • ماندگاری ماکارونی نسبت به پاستا: ماکارونی را به صورت خشک تهیه می نمایند که در فرایند پخت غذا حرارت دیده و نرم می شود. همین موضوع سبب می شود که ماندگاری ماکارونی بیشتر باشد.

پاستا پنه چیست؟

در ادامه تفاوت پاستا، ماکارونی و اسپاگتی ، خوب است با پاستا پنه نیز آشنا شوید. احتمالا شما نیز نام پنه را بسیار شنیده اید و دوست دارید بدانید که فرق پنه با پاستا چیست! پنه (Penne) در حقیقت از واژه انگلیسی Pen گرفته شده و علت این نامگذاری، شکل قلمی آن است. پنه یکی از انواع پاستا با شکل استوانه ای توخالی است که از بالا و پایین به صورت اریب برش خورده است.

پاستا پنه را با سس های مختلف و سنگین تهیه می نمایند که طرفدارن زیادی دارد. دو نمونه رایج این غذا تهیه پاستا پنه گوجه فرنگی و پاستا آلفردو است که آن ها را می توان در منو رستوران ها مشاهده کرد. پاستا پنه را ابتدا در آب جوش می پزند و بعد سس را به آن اضافه می نمایند. جالب است بدانید که به علت داشتن منافذ بسیار، جذب سس در پاستا پنه زیادتر است. تفاوت پنه با ماکارونی نیز به شکل ظاهری آن ها مربوط بوده و زمان پخت نیز یکسان نخواهد بود، اما هر دو عضوی از خانواده بزرگ پاستا هستند.

حالا پاستا، اسپاگتی و ماکارونی را می شناسید…

در این مطلب به تفاوت پاستا، ماکارونی و اسپاگتی پرداختیم و در ادامه به این سوال پاسخ دادیم که پاستا پنه چیست؟ این غذاهای خوشمزه و دوست داشتنی را می توان در منزل تهیه کرد و از خوردن آن ها لذت برد. اما اگر هوس پاستا نموده اید، اما وقت و حوصله درست کردن آن را ندارید یا می خواهید از مهمانان خود با انواع پاستا و اسپاگتی پذیرایی کنید، سفارش غذا در وبلاگ بارسلونا برترین گزینه ممکن است. با این روش می توانید غذای مورد نظر خود را به آسانی سفارش داده و آن را پس از مدت زمان کوتاهی درب منزل تحویل بگیرید.

منبع: اسنپ فود

به "تفاوت پاستا، ماکارونی و اسپاگتی چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تفاوت پاستا، ماکارونی و اسپاگتی چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید