طرز تهیه دسر کاسترد میوه ای
به گزارش وبلاگ بارسلونا، دسر کاسترد نوعی دسر نشاسته ای خوشمزه است که با استفاده از پودر کاسترد یا نشاسته ذرت تهیه میشود. با طرز تهیه دسر کاسترد میوه ای آشنا شوید.
دسر کاسترد یا کاستارد نوعی دسر نشاسته ای خوشمزه و ساده است که با استفاده از پودر کاسترد یا نشاسته ذرت تهیه می گردد. دسر کاسترد را می توان با افزودن مواد مختلفی مانند پودر کاکائو، زعفران، پوره میوه، وانیل و ... به شکل های مختلف و با طعم های متفاوت تهیه نمود. قبلا طرز تهیه کرم کاسترد با پودر کاسترد و همچنین طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی را به شما آموزش داده ایم. این بار اما قصد داریم طرز تهیه دسر کاسترد میوه ای را آموزش دهیم که می توان برای تهیه آن از انواع میوه ها به دل خواه استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه دسر کاسترد میوه ای:
پودر کاسترد | 2 ق غذاخوری |
شیر | 2.5 پیمانه |
شکر | 3 ق غذاخوری |
میوه | نوع و اندازه دل خواه |
وانیل | دل خواه |
طرز تهیه دسر کاسترد میوه ای:
- برای تهیه دسر کاسترد میوه ای قبل از هر کاری، میوه های دل خواه را شسته و خرد کنید و داخل ظرف سرو بریزید.
- حالا به سراغ درست کردن دسر کاسترد بروید.
- 2/3 شیر را داخل ظرف مناسبی مانند شیرجوش بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
- در به جامانده شیر پودر کاسترد را ریخته و هم بزنید تا حل گردد.
- وقتی شیر داخل شیرجوش به جوش آمد، به آرامی کاسترد حل شده را به آن اضافه کنید.
- شکر و وانیل را نیز اضافه نموده و مرتب هم بزنید تا مایه به غلظت برسد.
- وقتی غلظت دسر کاسترد مانند شد، حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا خنک گردد.
- وقتی کاملا خنک شد، کاسترد را روی میوه ها بریزید.
- ظرف دسر را 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و به اصطلاح ببندد.
دسر کاسترد شما آماده است. می توانید برای تزیین آن از تکه های میوه و یا شکلات رنده شده بهره ببرید.
چند نکته درباره تهیه دسر کاسترد میوه ای:
- سعی کنید از میوه های رنگارنگ و ترجیحا شیرین بهره ببرید که ترکیب رنگی جذاب و زیبایی ایجاد نمایند.
- همچنین توصیه می گردد از ظرف سرو شیشه ای یا شفاف بهره ببرید تا این میو های خردشده از بیرون قابل دیدن باشند.
- می توانید وانیل را از مواد اولیه حذف کنید.
همان طور که دیدید، درست کردن دسر کاسترد میوه ای بسیار ساده است و همچنین دست شما برای انتخاب میوه های داخل آن کاملا باز است. این دسر را می توانید در یک ظرف پیرکس عظیم و یا چند ظرف سرو تک نفره لیوانی تهیه و سرو کنید. امیدواریم از این آموزش ساده نهایت استفاده را ببرید و یک دسر میو ه ای سالم و خوشمزه و زیبا تهیه کنید.
گردآوری: گروه آشپزی وبلاگ بارسلونا
منبع: setare.com