طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید لازانیا

به گزارش وبلاگ بارسلونا، اینکه سس بشامل به سس لازانیا معروف شده به این دلیل هست که لازانیا رو بیشتر از غذاهای دیگه ای که بشامل دارن خوردیم و دیدیم. وگرنه سس بشامل خیلی خوشمزه اس و در خیلی از غذاها کاربرد داره. در این مطلب طرز تهیه سس بشامل رو به صورت مرحله به مرحله قرار میدم که میتونید در مواقع نیاز تهیه و استفاده کنید. این سس پایه چند سس دیگه هم هست که شاید بعدها فرصتی بشه و توضیحش بدیم.

طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید لازانیا

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

  • کره 25 گرم
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • شیر 2 پیمانه
  • نمک و کمی جوز هندی در صورت تمایل
  • خامه در صورت تمایل دو قاشق

طرز تهیه سس بشامل

تهیه این سس خیلی ساده اس و یه جورایی مثل حلواس. به این صورت که ابتدا کره رو با آرد تفت میدیم و بعد کم کم شیر گرم رو اضافه میکنیم که آرد ببنده و در حین اضافه کردن شیر مدام هم میزنیم که آرد گلوله گلوله نشه. وقتی که به غلظت مناسبی رسید شیر ریختن رو قطع میکنیم.

غلظت سس بشامل

مقدار شیر در این دستور به کیفیت آرد بستگی داره و ممکنه کمی بیشتر یا کمتر باشه پس نباید شیر رو یکباره به آرد و کره اضافه کنیم. خیلی آهسته این کار رو انجام میدیم و هم میزنیم که هم گلوله نشه و هم غلظت دلخواهمون بدست بیاد.

غلظت این سس باید در حدی باشه که وقتی انگششتون رو روی قاشق میکشید رد انگشتتون روی قاشق بمونه.

جوز هندی و نمک رو هم در آخر اضافه میکنیم. برای طعم بهترش میتونید در آخر دو قاشق خامه هم به این ترکیب اضافه کنید.

به همین سادگی سس بشامل تهیه میشه که میتونید در هر دستوری که این سس رو داره استفاده کنید. معمولا در لازانیا این سس به همراه پنیر استفاده میشه.

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به "طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید لازانیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید لازانیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید