طرز تهیه گرانولا

    به گزارش وبلاگ بارسلونا،
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • تعداد: 6 نفر

مواد لازم

طرز تهیه گرانولا
  • 3 پیمانه جودوسر
  • دو پیمانه پودر نارگیل
  • یک پیمانه برگه زردآلوی خرد شده
  • نصف پیمانه گردوی خرد شده
  • ¼ پیمانه شکر قهوه ای
  • 3 قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • سه قاشق غذاخوری شیره افرا
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • نمک
  • ماست عسلی*
  • توت فرنگی تازه (برای تزئین)

طرز تهیه

1- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.

2- در یک کاسه بزرگ، جودوسر، برگه های زردآلو و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، روغن کانولا، شکر قهوه ای، شیره افرا، وانیل و ¼ قاتشق چایخوری نمک را با هم مخلوط و به مخلوط جودوسر اضافه کنید. با دست همه مواد را خیلی خوب به هم مخلوط کنید تا دانه ای جدا نماند.

3- مخلوط آماده شده را روی سینی فر بریزید و 15 دقیقه بپزید تا طلایی و برشته گردد. مواد را پس از 7 یا 8 دقیقه داخل سینی هم بزنید تا مطمئن شوید همه جای مواد خوب می پزند. سپس از فر خارج کنید و داخل کاسه بریزید. در آخر آن را با ماست عسلی سرو کنید.

4- برای تهیه ماست عسلی*، دو پیمانه ماست یونانی، سه ثقاشق غذاخوری عسل، ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

منبع: فوت و فن / foodnetwork.com

به "طرز تهیه گرانولا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گرانولا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید